Home > Blogs > NJK 3 november 2018

NJK 3 november 2018

3 november 2018

Afgelopen zaterdag was het dan zover. Nog vroeg in het seizoen, nog weinig wedstrijden gehad, maar het NJK in de hal van Landgraaf gaat al van start.

In de herfstvakantie hadden we al goed met palen getraind. Vrijdag nog een 2 trainingssessies in de hal om het gevoel van de hal weer te krijgen. 
Voor het NJK heb je eerst een kwalificatiewedstrijd. Hier ben ik als 3e geëindigd. Na de kwalificatie kregen we een knock-out. Dit houdt in dat nummer 20 tegen nummer 1 moet, nummer 19 tegen nr. 2 etc... Daarna moesten de 10 die over waren gebleven nog een keer door de palen. Een paar skiërs hadden al een wildcard en mochten weer meedoen. Bij deze laatste manche had ik helaas mijn langzaamste run en werd ik 4e. Toch ben ik er heel blij mee.

Help jij mij opweg naar de top?
Sponseren
© 2020 Derek Visser Skiër